петък, 28 август 2015 г.

Червената лудост мутира




Какви неща можеш да прочетеш в интернет! Не психиатър, не тояга, не знам към кое ще посегнеш, виждайки степента на извъртане и угодничество при някои не особено почтени индивиди.


                                                              


Крисия била "приятелка" на Путин. Не че изобщо го е виждала, ама нали я поканили в Москва и айде - като ястребинчетата - "подкрепя" комунизма.

Винаги съм се възмущавал от начина, по който другарите използват деца за своите политически цели. Всеки знае, че ястребинчетата просто не са били достатъчно големи, за да подкрепят комунизма или каквото и да било друго извън детските им игри.




Оказва се, че това не е запазен патент на комунистите. Ето например Александър Йорданов не се посвени да използва пътуването на Крисия до Крим, за да напомни за себе си по недопустим начин. Самото й участие било срам за България и по-добре щяло да бъде, ако  върне наградата.

Егати идиота!
Какво искаш от детето, бе? Остави я да пее и не я облъчвай с психо-болежките си. Големио Десен! Знам те колко си “десен”. Почти всички от СДС  сте пребоядисани  комунисти.




Джо Лин Търнър заявил, че Путин е единственият лидер, който говори истината. А дали Джо Лин Търнър знае, че комунистите забраняваха рока? Явно не, защото описва себе си като бунтар, т.е. не знае какво прави режимът на Путин с бунтарите. Убива ги.

Това прочетох в блога на зомбиран до кръв комунист, който заради червената идея обича да заплашва хора в интернет. Също така обича да се представя за рокаджия, а това е повече от смешно, когато го прави комунист. Какъв рок, какви пет лева? Та нали любимата им партия обяви тази музика за упадъчна.




Доналд Тръмп вярва, че би работил много добре с Путин. Толкова ли няма кой да обясни на този милионер, че точно хора като Путин биха го вкарали в концентрационен лагер, само защото е натрупал пари и ги има повече от другите?

Ако не друго, сега поне разбрахте защо Доналд Тръмп има славата на мошеник и аферист. Нищо чудно, че бившата му жена Ивана го заряза.



2 коментара:

  1. Абе Сашо Йорданов:)) Кой го брои този за слива? Никога не е бил фактор на политическата сцена. Обикаля из нета и дудне, с което само показва, че е зависим от виртуалното пространство. Досега не съм видял да каже нещо умно.:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Виждал съм му глуповатите изказвания. Все иска да натяква колко мрази Русия. Когато обаче откриваш омраза там, където тя няма място, като в случая с Крисия, започва яко да понамирисва - дали не опитваш да прикриеш насрани гащи точно във връзка с Русия и комунизма.

      Такива са седесарите, които направиха кариера. Последният ми работодател беше приближен на Костов, та знам как забогатя от приватизацията. Гнусна работа! За няколко години откраднаха, колкото комунистите за половин век. Само от Бойко Борисов ги е страх - друг няма да ги пипне с пръст.

      Изтриване